Medidental

Bel ons direct (023)-7119011

Zijlweg 148C, Haarlem Bekijk Locatie

Excellente zorg

In een kliniek met alle specialisten onder een dak is veel kennis voorhanden en is de zorg van hoge kwaliteit. Doorverwijzen wordt samenwerken; dat merkt u aan de behandeling. Verder is Medidental lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid Het Ivoren Kruis. Daardoor zijn we altijd aangesloten op de nieuwste werkwijzen en inzichten.

Klachten? Doe uw mond open!
Mocht het voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open! Vraag ons per telefoon of e-mail om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. Dan kunnen we gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling
Komt u er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering derTandheelkunde (KNMT). Het TIP is te bereiken via de website https://www.allesoverhetgebit.nl/over-ons/tandheelkundig-informatie-punt/

Medidental is aangesloten bij de KNMT klachten service.

Op deze website kunt u alle informatie hierover vinden: KNMT klachten service
Uiteraard kunt u ook meer informatie krijgen bij één van onze medewerkers.

per telefoon: (023)-7119011

Zijlweg 148C - 2015 BJ Haarlem

023-711 90 11 - contact@medidental.nl

Website realisatie door KARB apps & sites.

Medidental

Wat wij doen

Contact